LogoKatalog150

3D katalog je android aplikacija koja služi kao moderan digitalni katalog proizvoda, sa brojnim prednostima u odnosu na klasičan printani katalog ili web strane. Krajnji proizvod 3d kataloga je kvalitetno informisan kupac koji lakše donosi odluku o prvoj kupovini a zadovoljan odabranim radi kao produžena ruka firme u informisanju novih kupaca putem društvenih mreža.

Za razliku od štampanog kataloga 3D katalog vam pruža mogućnost dodavanja neograničenog broja proizvoda u katalog. Čak i ako imate desetak proizvoda 3D katalog vam pruža mogućnost da ponudite kupcima izbor i prikaz velikog broja boja ili materijala za svaki proizvod.

3D katalog štedi vrijeme radnika na informacijama i u prodaji: Sve što treba znati kupac nosi sa sobom u mobilnom uređaju.

3D katalog radi uvijek i bilo gdje. Informacije su dostupne potencijalnim kupcima 24h dnevno na bilo kom mjestu, čak i bez mobilne mreže.

3D katalog pruža kupcu informacije kroz zabavno i interesantno okruženje. Kupac upravlja katalogom i ima povratnu informaciju kojom takođe može upravljati. Sve to dovodi do bolje informiranosti kupca i lakšeg odabira pri kupovini.

Get it on Google Play

3D katalog distribuira google play servis koji je dostupan bilo gdje na planeti gdje postoji internet konekcija u bilo kom obliku. Broj instalacija je neograničen.

Marketing putem društvenih mreža omogućen je dijeljenjem slika koje naprave kupci iz fotogalerije 3D kataloga. Daljim dijeljenjem, tagovanjem i lajkanjem širi se i reklama za proizvod.

Informacije u 3D katalogu je lako ažurirati tako da kupac uvijek ima aktuelnu informaciju o dostupnosti proizvoda, cijeni ili nekom drugom promjenjivom faktoru.

Proširena realnostProširena realnost je prikaz 3D modela proizvoda u prostoru. Kamerom uređaja snima se prostor u koji 3D katalog precizno pozicionira 3D model. Kupac dobija jasnu predstavu o izgledu, boji i veličini proizvoda. Prednost je i postavljanje proizvoda u okolinu u kojoj će se koristiti tako da kupac i prije kupovine zna da li neki proizvod odgovara prostoru.

Uzevši u obzir cijenu izrade printanog kataloga od dizajna do samog štampanja u određenom broju komada, 3D katalog je na duže staze značajno povoljniji marketing alat.

Prikaz proizvoda u 3D katalogu je multimedijalan, slikom, tekstom, videom i zvukom. Zavisno od potrebe u 3D katalog moguće je dodati različite proizvode od igle do lokomotive.